image/svg+xml
Open zoekscherm

9.067 resultaten

9.067 resultaten

Niets geselecteerd
 

U heeft gezocht op:

  • Sluitenkoken

Filter op

Vorige pagina1pagina 2pagina 3pagina 4pagina 5pagina 6pagina 7pagina 756Volgende pagina
Bekijk detail van "Zout - NEZO ;"
Zout - NEZO ;
Bekijk detail van "Zout NEZO documentaire van het productieproces van onder andere zout, natrium en chloor.<br/>0:00:10De titel "Zout" wordt met een straal zout geschreven.<br/>0:00:24Gebakken eieren worden in een restaurant bestrooid met Nezo zout (zout zonder jodium toevoeging) uit een zoutstrooier in de vorm van een boortoren.<br/>0:00:50In werkelijkheid zijn de boortorens van hout.<br/>0:01:04In een boortoren zakt de boor naar beneden.<br/>0:01:46Schematisch wordt getoond welke lagen de boor passeert. Het steenzout wordt op ongeveer 300 meter diepte bereikt.<br/>0:02:26Dan worden twee buizen in de grond gedreven. De buitenste buis - de zogenaamde bekledingsbuis - moet het boorgat tegen instorting beschermen en reikt tot de bovenkant van de zoutlaag. In de buitenste buis hangt een tweede buis vrij. Hierdoor wordt water in het boorgat geperst. <br/>0:02:47Dit water lost eerst het zout op en komt dan via de ruimte tussen beide buizen als nagenoeg verzadigde pekel boven.<br/>0:02:57De pekel moet eerst ontdaan worden van verschillende zouten. Dit wordt geïllustreerd met laboratorium proeven. Door het toevoegen van kalkmelk wordt het magnesium uit de ruwe pekel omgezet in magnesium hydroxide. Dat is onoplosbaar en slaat neer.<br/>0:03:22Door toevoeging van natriumsulfaat wordt een deel van het gips in de pekel door uitzouting verwijderd.<br/>0:03:27In werkelijkheid wordt eerst kalk geblust.<br/>0:04:02Vervolgens wordt de pekel door de kalkmelk gespoten.<br/>0:04:08Via een roerwerk wordt het mengsel naar grote tanks gepompt, waar de bezinking plaats vindt<br/>0:04:14De rest van het gips wordt in een volgende bewerking onder toevoeging van soda neergeslagen als koolzure kalk. Dit gebeurt onder invloed van soda, die zich tijdens het zuiveringsproces gevormd heeft uit natriumsulfaat, kalk en koolzuur uit rookgassen.<br/>0:04:41Omdat er stoom nodig is om de pekel tot het kookpunt te verwarmen. Omdat het bedrijf ook veel elektriciteit gebruikt, heeft de K.N.Z. haar eigen stoom- en, 00-00-1960"
Zout NEZO documentaire van het productieproces van onder andere zout, natrium en chloor.
0:00:10De titel "Zout" wordt met een straal zout geschreven.
0:00:24Gebakken eieren worden in een restaurant bestrooid met Nezo zout (zout zonder jodium toevoeging) uit een zoutstrooier in de vorm van een boortoren.
0:00:50In werkelijkheid zijn de boortorens van hout.
0:01:04In een boortoren zakt de boor naar beneden.
0:01:46Schematisch wordt getoond welke lagen de boor passeert. Het steenzout wordt op ongeveer 300 meter diepte bereikt.
0:02:26Dan worden twee buizen in de grond gedreven. De buitenste buis - de zogenaamde bekledingsbuis - moet het boorgat tegen instorting beschermen en reikt tot de bovenkant van de zoutlaag. In de buitenste buis hangt een tweede buis vrij. Hierdoor wordt water in het boorgat geperst.
0:02:47Dit water lost eerst het zout op en komt dan via de ruimte tussen beide buizen als nagenoeg verzadigde pekel boven.
0:02:57De pekel moet eerst ontdaan worden van verschillende zouten. Dit wordt geïllustreerd met laboratorium proeven. Door het toevoegen van kalkmelk wordt het magnesium uit de ruwe pekel omgezet in magnesium hydroxide. Dat is onoplosbaar en slaat neer.
0:03:22Door toevoeging van natriumsulfaat wordt een deel van het gips in de pekel door uitzouting verwijderd.
0:03:27In werkelijkheid wordt eerst kalk geblust.
0:04:02Vervolgens wordt de pekel door de kalkmelk gespoten.
0:04:08Via een roerwerk wordt het mengsel naar grote tanks gepompt, waar de bezinking plaats vindt
0:04:14De rest van het gips wordt in een volgende bewerking onder toevoeging van soda neergeslagen als koolzure kalk. Dit gebeurt onder invloed van soda, die zich tijdens het zuiveringsproces gevormd heeft uit natriumsulfaat, kalk en koolzuur uit rookgassen.
0:04:41Omdat er stoom nodig is om de pekel tot het kookpunt te verwarmen. Omdat het bedrijf ook veel elektriciteit gebruikt, heeft de K.N.Z. haar eigen stoom- en, 00-00-1960
Bekijk detail van "Zout NEZO documentaire van het productieproces van onder andere zout, natrium en chloor.<br/>0:00:10De titel "Zout" wordt met een straal zout geschreven.<br/>0:00:24Gebakken eieren worden in een restaurant bestrooid met Nezo zout (zout zonder jodium toevoeging) uit een zoutstrooier in de vorm van een boortoren.<br/>0:00:50In werkelijkheid zijn de boortorens van hout.<br/>0:01:04In een boortoren zakt de boor naar beneden.<br/>0:01:46Schematisch wordt getoond welke lagen de boor passeert. Het steenzout wordt op ongeveer 300 meter diepte bereikt.<br/>0:02:26Dan worden twee buizen in de grond gedreven. De buitenste buis - de zogenaamde bekledingsbuis - moet het boorgat tegen instorting beschermen en reikt tot de bovenkant van de zoutlaag. In de buitenste buis hangt een tweede buis vrij. Hierdoor wordt water in het boorgat geperst. <br/>0:02:47Dit water lost eerst het zout op en komt dan via de ruimte tussen beide buizen als nagenoeg verzadigde pekel boven.<br/>0:02:57De pekel moet eerst ontdaan worden van verschillende zouten. Dit wordt geïllustreerd met laboratorium proeven. Door het toevoegen van kalkmelk wordt het magnesium uit de ruwe pekel omgezet in magnesium hydroxide. Dat is onoplosbaar en slaat neer.<br/>0:03:22Door toevoeging van natriumsulfaat wordt een deel van het gips in de pekel door uitzouting verwijderd.<br/>0:03:27In werkelijkheid wordt eerst kalk geblust.<br/>0:04:02Vervolgens wordt de pekel door de kalkmelk gespoten.<br/>0:04:08Via een roerwerk wordt het mengsel naar grote tanks gepompt, waar de bezinking plaats vindt<br/>0:04:14De rest van het gips wordt in een volgende bewerking onder toevoeging van soda neergeslagen als koolzure kalk. Dit gebeurt onder invloed van soda, die zich tijdens het zuiveringsproces gevormd heeft uit natriumsulfaat, kalk en koolzuur uit rookgassen.<br/>0:04:41Omdat er stoom nodig is om de pekel tot het kookpunt te verwarmen. Omdat het bedrijf ook veel elektriciteit gebruikt, heeft de K.N.Z. haar eigen stoom- en, 00-00-1956"
Zout NEZO documentaire van het productieproces van onder andere zout, natrium en chloor.
0:00:10De titel "Zout" wordt met een straal zout geschreven.
0:00:24Gebakken eieren worden in een restaurant bestrooid met Nezo zout (zout zonder jodium toevoeging) uit een zoutstrooier in de vorm van een boortoren.
0:00:50In werkelijkheid zijn de boortorens van hout.
0:01:04In een boortoren zakt de boor naar beneden.
0:01:46Schematisch wordt getoond welke lagen de boor passeert. Het steenzout wordt op ongeveer 300 meter diepte bereikt.
0:02:26Dan worden twee buizen in de grond gedreven. De buitenste buis - de zogenaamde bekledingsbuis - moet het boorgat tegen instorting beschermen en reikt tot de bovenkant van de zoutlaag. In de buitenste buis hangt een tweede buis vrij. Hierdoor wordt water in het boorgat geperst.
0:02:47Dit water lost eerst het zout op en komt dan via de ruimte tussen beide buizen als nagenoeg verzadigde pekel boven.
0:02:57De pekel moet eerst ontdaan worden van verschillende zouten. Dit wordt geïllustreerd met laboratorium proeven. Door het toevoegen van kalkmelk wordt het magnesium uit de ruwe pekel omgezet in magnesium hydroxide. Dat is onoplosbaar en slaat neer.
0:03:22Door toevoeging van natriumsulfaat wordt een deel van het gips in de pekel door uitzouting verwijderd.
0:03:27In werkelijkheid wordt eerst kalk geblust.
0:04:02Vervolgens wordt de pekel door de kalkmelk gespoten.
0:04:08Via een roerwerk wordt het mengsel naar grote tanks gepompt, waar de bezinking plaats vindt
0:04:14De rest van het gips wordt in een volgende bewerking onder toevoeging van soda neergeslagen als koolzure kalk. Dit gebeurt onder invloed van soda, die zich tijdens het zuiveringsproces gevormd heeft uit natriumsulfaat, kalk en koolzuur uit rookgassen.
0:04:41Omdat er stoom nodig is om de pekel tot het kookpunt te verwarmen. Omdat het bedrijf ook veel elektriciteit gebruikt, heeft de K.N.Z. haar eigen stoom- en, 00-00-1956
Bekijk detail van "Zout NEZO documentaire van het productieproces van onder andere zout, natrium en chloor.<br/>0:00:10De titel "Zout" wordt met een straal zout geschreven.<br/>0:00:24Gebakken eieren worden in een restaurant bestrooid met Nezo zout (zout zonder jodium toevoeging) uit een zoutstrooier in de vorm van een boortoren.<br/>0:00:50In werkelijkheid zijn de boortorens van hout.<br/>0:01:04In een boortoren zakt de boor naar beneden.<br/>0:01:46Schematisch wordt getoond welke lagen de boor passeert. Het steenzout wordt op ongeveer 300 meter diepte bereikt.<br/>0:02:26Dan worden twee buizen in de grond gedreven. De buitenste buis - de zogenaamde bekledingsbuis - moet het boorgat tegen instorting beschermen en reikt tot de bovenkant van de zoutlaag. In de buitenste buis hangt een tweede buis vrij. Hierdoor wordt water in het boorgat geperst. <br/>0:02:47Dit water lost eerst het zout op en komt dan via de ruimte tussen beide buizen als nagenoeg verzadigde pekel boven.<br/>0:02:57De pekel moet eerst ontdaan worden van verschillende zouten. Dit wordt geïllustreerd met laboratorium proeven. Door het toevoegen van kalkmelk wordt het magnesium uit de ruwe pekel omgezet in magnesium hydroxide. Dat is onoplosbaar en slaat neer.<br/>0:03:22Door toevoeging van natriumsulfaat wordt een deel van het gips in de pekel door uitzouting verwijderd.<br/>0:03:27In werkelijkheid wordt eerst kalk geblust.<br/>0:04:02Vervolgens wordt de pekel door de kalkmelk gespoten.<br/>0:04:08Via een roerwerk wordt het mengsel naar grote tanks gepompt, waar de bezinking plaats vindt<br/>0:04:14De rest van het gips wordt in een volgende bewerking onder toevoeging van soda neergeslagen als koolzure kalk. Dit gebeurt onder invloed van soda, die zich tijdens het zuiveringsproces gevormd heeft uit natriumsulfaat, kalk en koolzuur uit rookgassen.<br/>0:04:41Omdat er stoom nodig is om de pekel tot het kookpunt te verwarmen. Omdat het bedrijf ook veel elektriciteit gebruikt, heeft de K.N.Z. haar eigen stoom- en, 00-00-1960"
Zout NEZO documentaire van het productieproces van onder andere zout, natrium en chloor.
0:00:10De titel "Zout" wordt met een straal zout geschreven.
0:00:24Gebakken eieren worden in een restaurant bestrooid met Nezo zout (zout zonder jodium toevoeging) uit een zoutstrooier in de vorm van een boortoren.
0:00:50In werkelijkheid zijn de boortorens van hout.
0:01:04In een boortoren zakt de boor naar beneden.
0:01:46Schematisch wordt getoond welke lagen de boor passeert. Het steenzout wordt op ongeveer 300 meter diepte bereikt.
0:02:26Dan worden twee buizen in de grond gedreven. De buitenste buis - de zogenaamde bekledingsbuis - moet het boorgat tegen instorting beschermen en reikt tot de bovenkant van de zoutlaag. In de buitenste buis hangt een tweede buis vrij. Hierdoor wordt water in het boorgat geperst.
0:02:47Dit water lost eerst het zout op en komt dan via de ruimte tussen beide buizen als nagenoeg verzadigde pekel boven.
0:02:57De pekel moet eerst ontdaan worden van verschillende zouten. Dit wordt geïllustreerd met laboratorium proeven. Door het toevoegen van kalkmelk wordt het magnesium uit de ruwe pekel omgezet in magnesium hydroxide. Dat is onoplosbaar en slaat neer.
0:03:22Door toevoeging van natriumsulfaat wordt een deel van het gips in de pekel door uitzouting verwijderd.
0:03:27In werkelijkheid wordt eerst kalk geblust.
0:04:02Vervolgens wordt de pekel door de kalkmelk gespoten.
0:04:08Via een roerwerk wordt het mengsel naar grote tanks gepompt, waar de bezinking plaats vindt
0:04:14De rest van het gips wordt in een volgende bewerking onder toevoeging van soda neergeslagen als koolzure kalk. Dit gebeurt onder invloed van soda, die zich tijdens het zuiveringsproces gevormd heeft uit natriumsulfaat, kalk en koolzuur uit rookgassen.
0:04:41Omdat er stoom nodig is om de pekel tot het kookpunt te verwarmen. Omdat het bedrijf ook veel elektriciteit gebruikt, heeft de K.N.Z. haar eigen stoom- en, 00-00-1960
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 01:58:27 Het HKT Journaal;<br/>- 02:02:57 De Verzamelaars;<br/>- 02:12:32 De Heinose band Empty Cradle;<br/>- 02:20:13 Een natuurwandeling;<br/>- 02:25:38 De opening van het Kloostermanshof;<br/>- 02:39:50 Empty Cradle;<br/>- 02:45:08 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 02:59:54 Empty Cradle;<br/>- 03:05:00 We maken een kringetje ('Kat in 't bakkie')., 29-06-1997 - 30-06-1997"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 01:58:27 Het HKT Journaal;
- 02:02:57 De Verzamelaars;
- 02:12:32 De Heinose band Empty Cradle;
- 02:20:13 Een natuurwandeling;
- 02:25:38 De opening van het Kloostermanshof;
- 02:39:50 Empty Cradle;
- 02:45:08 Koken met Paul Herbrink;
- 02:59:54 Empty Cradle;
- 03:05:00 We maken een kringetje ('Kat in 't bakkie')., 29-06-1997 - 30-06-1997
Bekijk detail van "uitzending 12 jan 1997<br/>0:00 Heinose elfstedentochtrijders in studio<br/>0:38 einde<br/>uitzending 26 jan 1997<br/>0:41 De boer op: Lierderholthuis: de heren Kohle(?) en Liebrechts-handelsbedrijf in runderen<br/>0:52 75 jaar Fanfare Salland-Lierderholthuis R.K.Kerk<br/>0:59 reklame<br/>1:01 presentatie nieuwe komplan Heino<br/>1:08 <span class="highlight">koken</span> voor mannen: salades <br/>1:19 reklame<br/>1:21 kasteel het Nijenhuis: persconferentie betreffende uitbreiding<br/>1:28 Amnesty International houdt schrijfmarathon in bieb<br/>1:37 We maken een kringetje-kleuterprogramma<br/>1:41 einde<br/>uitzending 9 fe 1997<br/>1:44  EHBO oefent<br/>1:54 fietshelmproef school Lierderholthuis<br/>1:57 reklame<br/>2:00 pastoor Schoorlemmer neemt afscheid<br/>2:14 we maken een kringetje<br/>2:17 reklame<br/>2:19 carnavalsoptocht en sleuteloverdracht<br/>2:40 einde, 00-00-1997"
uitzending 12 jan 1997
0:00 Heinose elfstedentochtrijders in studio
0:38 einde
uitzending 26 jan 1997
0:41 De boer op: Lierderholthuis: de heren Kohle(?) en Liebrechts-handelsbedrijf in runderen
0:52 75 jaar Fanfare Salland-Lierderholthuis R.K.Kerk
0:59 reklame
1:01 presentatie nieuwe komplan Heino
1:08 koken voor mannen: salades
1:19 reklame
1:21 kasteel het Nijenhuis: persconferentie betreffende uitbreiding
1:28 Amnesty International houdt schrijfmarathon in bieb
1:37 We maken een kringetje-kleuterprogramma
1:41 einde
uitzending 9 fe 1997
1:44 EHBO oefent
1:54 fietshelmproef school Lierderholthuis
1:57 reklame
2:00 pastoor Schoorlemmer neemt afscheid
2:14 we maken een kringetje
2:17 reklame
2:19 carnavalsoptocht en sleuteloverdracht
2:40 einde, 00-00-1997
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 02:32:04 Veilig op weg in Heino met de plaatselijke VVN-afdeling;<br/>- 02:38:06 Bedrijvigheid in Heino;<br/>- 02:50:19 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 03:04:15 We maken een kringetje (De kabouters en de schoenmaker);<br/>- 03:10:35 Heino sport., 04-02-1996"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 02:32:04 Veilig op weg in Heino met de plaatselijke VVN-afdeling;
- 02:38:06 Bedrijvigheid in Heino;
- 02:50:19 Koken met Paul Herbrink;
- 03:04:15 We maken een kringetje (De kabouters en de schoenmaker);
- 03:10:35 Heino sport., 04-02-1996
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 02:01:19 Biotoop op Aladin 2, een project voor het creëren van dekkingsplaatsen voor klein wild en gevogelte;<br/>- 02:14:57 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 02:29:24 De boer op, afl. 1;<br/>- 02:37:09 Bedrijvigheid in Heino, Sonodruk deel 2;<br/>- 02:46:53 Een gesprek met de winnaars van de voorronde voor de Nationale Voorleesdag;<br/>- 02:59:37 Vouwtechnieken voor Pasen;<br/>- 03:06:18 We maken een kringetje (de puppies van Snuffie);<br/>- 03:09:34 Heino Sport.<br/>-, 17-03-1996"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 02:01:19 Biotoop op Aladin 2, een project voor het creëren van dekkingsplaatsen voor klein wild en gevogelte;
- 02:14:57 Koken met Paul Herbrink;
- 02:29:24 De boer op, afl. 1;
- 02:37:09 Bedrijvigheid in Heino, Sonodruk deel 2;
- 02:46:53 Een gesprek met de winnaars van de voorronde voor de Nationale Voorleesdag;
- 02:59:37 Vouwtechnieken voor Pasen;
- 03:06:18 We maken een kringetje (de puppies van Snuffie);
- 03:09:34 Heino Sport.
-, 17-03-1996
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 01:36:15 De boer op, afl. 3;<br/>- 01:50:18 Het spaarproject 'De Gouden Emmer';<br/>- 01:58:21 Een workshop haarvlechten in De Haere;<br/>- 02:02:42 Bedrijvigheid in Heino, Jada (aangepast sanitair);<br/>- 02:13:05 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 02:25:09 De invulling van een tuin;<br/>- 02:33:45 We maken een kringetje ('twee beertjes en Bob');<br/>- Heino Sport., 14-04-1996"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 01:36:15 De boer op, afl. 3;
- 01:50:18 Het spaarproject 'De Gouden Emmer';
- 01:58:21 Een workshop haarvlechten in De Haere;
- 02:02:42 Bedrijvigheid in Heino, Jada (aangepast sanitair);
- 02:13:05 Koken met Paul Herbrink;
- 02:25:09 De invulling van een tuin;
- 02:33:45 We maken een kringetje ('twee beertjes en Bob');
- Heino Sport., 14-04-1996
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 01:19:46 Een gesprek met een wethouder over de Bijstandswet;<br/>- 01:28:44 Een vergadering van de evenementencommissie, met een presentatie van de scoutinggroep Rozendael;<br/>- 01:35:31 De fototentoonstelling 50 jaar bevrijding;<br/>- 01:44:15 Veilig op weg in Heino van de plaatselijke VVN-afdeling, rondom het thema uitritten en zijwegen;<br/>- 01:48:35 De regels zoals die gelden voor de Algemene Begraafplaats:<br/>- 01:54:27 Een informatieavond over de mogelijke grenscorrectie tussen de gemeenten Heino en Dalfsen;<br/>- 02:01:41 Het maken van Kerstversieringen;<br/>- 02:11:59 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 02:23:55 We maken een kringetje (Klein Duimpje)., 10-12-1995"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 01:19:46 Een gesprek met een wethouder over de Bijstandswet;
- 01:28:44 Een vergadering van de evenementencommissie, met een presentatie van de scoutinggroep Rozendael;
- 01:35:31 De fototentoonstelling 50 jaar bevrijding;
- 01:44:15 Veilig op weg in Heino van de plaatselijke VVN-afdeling, rondom het thema uitritten en zijwegen;
- 01:48:35 De regels zoals die gelden voor de Algemene Begraafplaats:
- 01:54:27 Een informatieavond over de mogelijke grenscorrectie tussen de gemeenten Heino en Dalfsen;
- 02:01:41 Het maken van Kerstversieringen;
- 02:11:59 Koken met Paul Herbrink;
- 02:23:55 We maken een kringetje (Klein Duimpje)., 10-12-1995
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 00:00:10 De Nieuwjaarstoespraak van burgemeester van den Berg;<br/>- 00:06:36 De introductie van de nieuwe Tekst-TV;<br/>- 00:15:03 Een kerstwandeling;<br/>- 00:20:44 Het kerstvoetbaltoernooi vanuit de Heinose sporthal;<br/>- 00:32:57 Een bropmfietscursus van VVN-afdeling Heino;<br/>- 00:43:07 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 00:52:42 We malken een kringetje., 07-01-1996"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 00:00:10 De Nieuwjaarstoespraak van burgemeester van den Berg;
- 00:06:36 De introductie van de nieuwe Tekst-TV;
- 00:15:03 Een kerstwandeling;
- 00:20:44 Het kerstvoetbaltoernooi vanuit de Heinose sporthal;
- 00:32:57 Een bropmfietscursus van VVN-afdeling Heino;
- 00:43:07 Koken met Paul Herbrink;
- 00:52:42 We malken een kringetje., 07-01-1996
Bekijk detail van "Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:<br/>- 00:46:36 Heino politiek bekeken, met hierin een gesprek met burgemeester van den Berg;<br/>- 00:56:45 Gemeentedag met als thema Verkeer en Vervoer;<br/>- 01:30 Alternatieve geneeswijzen (accupunctuur);<br/>- 01:19:58 Een gesprek met Dhr. Lasseur, voorzitter van de Vereniging Christelijk Schoolonderwijs;<br/>- 01:29:40 De opening van de tennisbaan in Lierderholthuis;<br/>- 01:42:00 <span class="highlight">Koken</span> met Paul Herbrink;<br/>- 01:50:56 We maken een kringetje ('Kom uit het ei, kleintje')., 01-10-1995"
Televisie uitzending van de Heinose Kabel TV, met daarin de volgende onderwerpen:
- 00:46:36 Heino politiek bekeken, met hierin een gesprek met burgemeester van den Berg;
- 00:56:45 Gemeentedag met als thema Verkeer en Vervoer;
- 01:30 Alternatieve geneeswijzen (accupunctuur);
- 01:19:58 Een gesprek met Dhr. Lasseur, voorzitter van de Vereniging Christelijk Schoolonderwijs;
- 01:29:40 De opening van de tennisbaan in Lierderholthuis;
- 01:42:00 Koken met Paul Herbrink;
- 01:50:56 We maken een kringetje ('Kom uit het ei, kleintje')., 01-10-1995
Vorige pagina1pagina 2pagina 3pagina 4pagina 5pagina 6pagina 7pagina 756Volgende pagina
Sluit popup voor filter "Naam collectie"

Naam collectie (31 filters)

Sluit popup voor filter "Soort collectie"

Soort collectie (8 filters)

Sluit popup voor filter "Naam deelnemer"

Naam deelnemer (28 filters)

Sluit popup voor filter "Periodes"

Periodes (62 filters)