image/svg+xml

Harmonie Caecilia brengt een aubade aan de zusters van klooster Maria ad Fontes en Rob Meijer spreekt namens de Stadsraad.

Harmonie Caecilia brengt een aubade aan de zusters van klooster Maria ad Fontes en Rob Meijer spreekt namens de Stadsraad.

Omschrijving:In de bijgaande folder van de aubade staat: Vandaag, 7 januari 2007, wordt door de Stadsraad Ootmarsum een hulde gebracht en dank uitgesproken namens de inwoners van Ootmarsum voor de vele jaren dat de zusters van Onze Lieve vrouw in Ootmarsum werkzaam zijn geweest. De congregatie heeft het beeld bepaald van Ootmarsum speciaal vanaf de jaren '30. vele Ootmarsummers hebben goede herinneringen aan de scholen en het welzijnswerk. Door deze aubade vandaag op de valreep van een nieuwe bestemming van het klooster, brengen we tot uitdrukking hoezeer we het werk van de zusters in onze gemeenschap gewaardeerd hebben. Aan de aubade werkten verschillende zangkoren mee, evenals harmonie Caecilia. Er waren meerdere sprekers. Trefwoord specifiek: afscheid kloosterzusters, kloosterorde zusters van Onze Lieve Vrouw Amersfoort, Harmonie Caecilia, l. Rob Meijer (ceremoniemeester en lid Stadsraad)
Trefwoord:gebeurtenis & recreatieve
Personen:Rob Meijer
Datum:7/1/2007
Datum onzeker:Nee
Uitgever:Vereniging Heemkunde Ootmarsum en omstreken
Opmerkingen:Locatie: tuin klooster Maria ad Fontes.
Bestandstype:kl. foto - 10x15
Auteur:Raatgerink, Marlou
Rechten:International Creative Commons: CC-BY-NC-ND Naamsvermelding-NietCommerciële-GeenAfgeleideWerken
Identifier:NL-OmsVHO09573G007
Bron:Fotoarchief Heemkunde Ootmarsum
Locaties:Ootmarsum, Oostwal
Collectie:Beeldbank Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.