image/svg+xml

Festiviteiten ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Pastoor Scheepersschool: nakletsen met leerkrachten en noabers.

Festiviteiten ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Pastoor Scheepersschool: nakletsen met leerkrachten en noabers.

Omschrijving:4 Juni was er feest voor de kinderen, 5 juni was er een reünie voor oud-leerlingen en leerkrachten. De inzet van de ouders bij de feestelijkheden was groot. o.a. werd de speelplaats heringericht. Er kwam zelfs een klein theater. De dag zelf werd begonnen met een eucharistieviering en een spelmorgen in de achter de school liggende woonwijk Moerbekkenkamp. 's Avonds is er een receptie. 5 Juni is de dag van de grote reünie: een feest van herkenning voor velen. Trefwoord specifiek: jubileum, 50-jarig jubileum Pastoor Scheepersschool, vlnr van opzij Jan Bossink, Jan Heisterkamp (fietsenhandel), Jan Rekers, Jan oude Veldhuis (hoofd), Fons van Koersveld (leerkracht), Fons oude Hengel, Bertus Sanders, Jan Luttikhuis (leerkracht), Ben Kamphuis, ???
Trefwoord:gebeurtenis & beroepsgebonden
Personen: Jan Bossink; Jan Heisterkamp; Jan Rekers; Jan oude Veldhuis; Fons van Koersveld; Fons oude Hengel; Bertus Sanders; Jan Luttikhuis; Ben Kamphuis
Datum:4-6-1982
Datum onzeker:Nee
Uitgever:Vereniging Heemkunde Ootmarsum en omstreken
Bestandstype:kl. foto - 10x15
Rechten:International Creative Commons: CC-BY-NC-ND Naamsvermelding-NietCommerciële-GeenAfgeleideWerken
Identifier:NL-OmsVHO05971G005
Bron:Archief Scheepersschool
Locaties:Ootmarsum, Denekamperstraat
Collectie:Beeldbank Vereniging Heemkunde Ootmarsum e.o.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.