MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel

Veiling in Wierden, 20 oktober 2017

Nieuwsbericht

5/9/2017

Op vrijdag 20 oktober a.s. vindt er bij de galerie Groot’n Jans in samenwerking met de Historische Kring Wederden een unieke gebeurtenis plaats, nl. een veiling van werken van de bekende Wierdense kunstenares Ingrid Groeneveld. Een uitgelezen kans om prachtig werk van Ingrid in uw bezit te krijgen.

Aan deze veiling is een goed doel gekoppeld te weten de stichting Ekiko dat staat voor Elk Kind een Koffer. Deze stichting beoogt dat elk kind dat niet thuis kan slapen, een eigen koffertje zou moeten hebben. Met eigen spullen. Een tandenborstel, een pyjama, een knuffelbeer, een liedje en een schone onderbroek of luiers, omdat alle kinderen dat nodig hebben. Maar ook om iets van thuis te hebben op het moment dat ze op een nieuwe, veilige plek verwelkomd worden. Om terug te kunnen kijken, maar vooral ook vooruit. Want de koffer is het begin van een nieuwe toekomst. Met spullen die van hen worden en van hen blijven. Voor meer informatie: zie de website Ekiko.nl.

De veiling begint om 20.00 uur in de Van Buuren Stee aan de Appelhofdwarsstraat 2 in Wierden, gratis toegankelijk en zal op zijn eigen specifieke wijze geleid worden door veilingmeester Rob Kortenhorst.
Graag tevoren aanmelden via email ingridgroeneveld@zoggo.nl.

Natuurlijk kunt u vooraf de te veilen stukken bekijken en wel op dinsdag 17 oktober van 15.00 tot 18.00; op woensdag 18 oktober van 15.00 tot 21.00 en op donderdag 19 oktober van 15 tot 18.00 uur.
Tevens bent u dan in de gelegenheid om een kijkje te nemen bij de huidige tentoonstelling van de HKW “Schatten uit de kelder”.

0 annotaties

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.

Soort
Titel
Bericht
Bestand