MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel

Starten met het maken van je stamboom bij de Historische Kring Wederden met een workshop Aldfaer

Nieuwsbericht

5/12/2017

De lezing/workshop over genealogie die Cees Hoogendijk heeft gegeven op 10 november heeft veel deelnemers zo enthousiast gemaakt, dat is besloten startende genealogen (nog) verder op weg te helpen.
Op woensdagavond 20 december (aanvang 19.00 uur) en donderdagmiddag 21 december (aanvang 14.00 uur) a.s. zullen vrijwilligers van de HKW (die zelf ruime ervaring hebben met het genealogie-programma Aldfaer) belangstellenden op de goede weg helpen met het maken van een eigen stamboom.
Het programma Aldfaer is gratis te downloaden en is vriendelijk in gebruik. Tijdens de bijeenkomsten worden de deelnemers begeleid bij het downloaden en het gebruik er van.
Omdat er veel persoonlijke aandacht zal worden gegeven, is er een maximum van 15 personen per bijeenkomst vastgesteld, waarbij geldt “vol = vol”. Belangstellenden dienen te beschikken over een laptop om het programma te kunnen downloaden. Iedereen krijgt vooraf bericht waar verder voor gezorgd moet worden om met een fijn gevoel na de bijeenkomst zelf aan de slag te kunnen gaan.
Aanmelden voor één van de twee bijeenkomsten kan vanaf heden per email aan leta.evers@outlook.com. Locatie: Van Buuren Stee aan de Appelhofdwarsstraat 2 in Wierden. De deelname is gratis evenals de koffie/thee, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
 

0 annotaties

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.

Soort
Titel
Bericht
Bestand