MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel

Inleverdag kleding, gereedschappen en andere museale goederen

Nieuwsbericht

Inleverdag kleding, gereedschappen en andere museale goederen

27/6/2017

In de loop der jaren heeft de Historische Kring Wederden veel goederen ingenomen met een historische betekenis. Op dit moment is onze voorraad zo groot dat we gebrek hebben aan opslagcapaciteit en bovendien bedolven worden onder vele artikelen waarvan we er al veel in ons bezit hebben. Het bestuur heeft besloten de stroom voorwerpen te reguleren en goederen uitsluitend aan te nemen als ze iets toevoegen aan onze collectie.

U kunt vanaf nu iedere eerste woensdagmiddag van de maand tussen 14.00 uur en 16.00 uur uw goederen aanbieden in de Van Buurenstee. Er zijn dan vrijwilligers van de Historische Kring aanwezig die beoordelen of de aangeboden goederen passen in onze collectie. De Historische Kring Wederden neemt geen goederen aan die in bruikleen worden gegeven. Dit i.v.m. verzekering van die goederen.

Iedere woensdagmorgen kunt u foto’s, dia’s en films aanbieden tussen 9.00 uur en 11.00 uur in de van Buurenstee. Foto’s kunt u laten scannen en eventueel weer meenemen.

Locatie:Wierden gemeente
0 annotaties

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.