image/svg+xml

De Historische Kring Wederden heeft “herhalingsoefeningen” georganiseerd, nl. op zaterdag 27 januari en zaterdag 24 februari

Nieuwsbericht

De Historische Kring Wederden heeft “herhalingsoefeningen” georganiseerd, nl. op zaterdag 27 januari en zaterdag 24 februari

  • Geplaatst door

Bijeenkomsten voor deelnemers aan de workshop Aldfaer

Op 20 en 21 december j.l. nam een grote groep startende genealogen heel enthousiast deel aan de startcursus van het genealogische programma Aldfaer.
De Historische Kring Wederden heeft voor deze deelnemers twee “herhalingsoefeningen” georganiseerd, nl. op zaterdag  27 januari en zaterdag 24 februari, beide middagen vanaf 14.00 uur in de Van Buuren Stee aan de Appelohofdwarsstraat in Wierden. Deelnemers aan de workshop kunnen hebben dan de mogelijkheid om extra informatie over het gebruik van Aldfaer in te winnen, waarbij uiteraard de eigen ervaringen kunnen worden uitgewisseld.
In dien er praktische vragen zijn dan graag de eigen laptop met het programma Aldfaer meenemen, zodat  deze op een prettige manier beantwoord kunnen worden.
Iedereen die dit programma ook gebruikt voor het maken van de eigen stamboom en vragen heeft is vrij om ook even binnen te lopen. De toegang, het stellen van vragen over Aldfaer is  en het kopje koffie/thee is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Periode:11/1/2018

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.