MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel

Einde Kleppertoer, mogelijk nieuwe opzet

Nieuwsbericht

Einde Kleppertoer, mogelijk nieuwe opzet

3/3/2020

HARDENBERG - Er wordt dit jaar geen Kleppertoer gereden. Vanwege de beperkende maatregelen die de regering heeft genomen kunnen er geen busreizen worden gemaakt. Uitstel tot het najaar is niet erg zinvol, zeggen de organisatoren, omdat het dan te snel donker is om goed van de toer te kunnen genieten.

Hoewel de organisatie al rond was en de route helemaal was voorbereid, kan de Kleppertoer niet naar volgend jaar worden doorgeschoven omdat een flink aantal organisatoren en gidsen al hadden aangegeven dat dit hun laatste jaar zou worden. Voldoende vervangers heeft men niet kunnen vinden.

Nieuwe opzet
De 21 editie blijkt dus de laatste te zijn geweest. Toch is dit misschien niet de laatste busrit geweest. Enkele Hardenbergers zijn bezig onder de vlag van de Historische Verenging Hardenberg een soort Kleppertoer 2.0 te regelen, door te werken met thema’s. Voorbeelden van thema’s zijn Landbouw & Voedsel, Geestelijk Leven, Transport, Leven in de grensstreek. Komend najaar zal hierover meer bekend worden gemaakt.

 

 

 

 

Trefwoorden:Historische Vereniging Hardenberg e.o., Kleppertoer, Bus, Gids, Rolstoelen, Herfsttintentocht, Twente, Duitsland
Locatie:Wilhelminaplein 3a, Hardenberg
0 annotaties

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.