image/svg+xml

Peter van der Hauw vertelt

Nieuwsbericht

Peter van der Hauw vertelt

Plaatje bij nieuwsbericht: Nieuwsbericht 25 maart 2024 Foto Peter van der Hauw.jpg

 

Peter van der Hauw vertelt.

Bij de Historische Kring Wederden is op zaterdagmiddag 23 maart de gelegenheid om kennis te maken met Peter van der Hauw, schrijver van het boekje ‘Enkele Reis Wierden’.

Peter was t/m 2019 ruim 42 jaar verbonden aan Stichting Verion en grotendeels werkzaam op de Sjaloomschool. In het boekje vertelt hij over zijn jeugd in Amsterdam en komische voorvallen die plaats vonden tijdens zijn werk in Wierden. Behalve tekst zijn vele briefjes en tekeningen van ouders en leerlingen afgedrukt die hij al die jaren heeft verzameld.

Op deze middag zal hij om 13.30 uur in het kort vertellen over de totstandkoming van deze paperback en de rol die zijn vriend en collega Bert Blom hierbij heeft gespeeld.

Degenen die het boekje hebben besteld kunnen het deze middag in ontvangst nemen. Tevens is het altijd mogelijk om een exemplaar te kopen en in te zien (zolang de voorraad strekt). Natuurlijk is het altijd mogelijk om er een te bestellen.

Peter van de Hauw heeft bewust gekozen voor de Historische Kring als locatie. De titel van de huidige expositie ‘Het verhaal van de meester’ past ook goed bij zijn boekje.
Bezoekers kunnen deze middag de expositie gratis bezoeken. De koffie/thee staan klaar!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.