image/svg+xml

Panorama begin Haven Noordzijde

Panorama begin Haven Noordzijde

Omschrijving:Appartementencomplex Cranenborgh
Klara Zetkinstraat. Panorama. Het zicht is vanaf een van de appartementen van Appartementencomplex Cranenborgh aan de Klara Zetkinstraat op de stadsvijver, met rechts op de voorgrond het begin van de de Haven Noordzijde en de afslag naar het Baken, achter de kraanwagen van Nijhuis. Die is zo te zien niet alleen bezig is voor de nieuwe bibliotheek, maar tevens aan het ijsbreken.

Appartementencomplex de Havenveste
Joke Smitstraat. Aan de overkant van de stadsvijver, hier net links buiten beeld, staat het appartementencomplex de Havenveste aan de Joke Smitstraat, op de hoek van de Haven Zuidzijde. Het betreft 88 woningen.

ABN AMRO Bank
Rosa Luxemburgstraat. Rechts op de voorgrond staat het kantoor van de ABN AMRO Bank aan de Rosa Luxemburgstraat 2, op de hoek van het Baken.

Bibliotheek Almelo
Bouw
Het Baken. Bouw. De bouw van de nieuwe bibliotheek Almelo achter de kraanwagen aan het Baken 3, op de hoek van de Haven Noordzijde nadert zijn voltooiing. Voorheen was dit de locatie van Hatéma, gordijnen.

Ter Horst Woondekor
Haven Noordzijde. Het witte pand in het midden, links van de bibliotheek Almelo, is van Ter Horst Woondekor aan de Haven Noordzijde 19. Het bedrijf zou op termijn verhuizen naar de nieuwbouw aan de Windmolen 7 op de Windmolenbroek. Chinees-Indisch restaurant de King Hsing zou erin komen.

Vloerenbedrijf Abeln bv
Haven Noordzijde. Links ervan zit Vloerenbedrijf Abeln bv aan de Haven Noordzijde 21a.
Fysieke bijzonderheid: Zwart Wit
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Haven Noordzijde 21a
Almelo, Haven Noordzijde 19
Almelo, Het Baken
Almelo, Joke Smitstraat
Almelo, Klara Zetkinstraat
Almelo, Rosa Luxemburgstraat 2
Identifier:NL-AmlHA_500_12_734
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.