image/svg+xml

Winkeliers Bornerbroeksestraat

Winkeliers Bornerbroeksestraat

Omschrijving:Bornerbroeksestraat. De Bornerbroeksestraat in de begin jaren tachtig, met rechts de afslag naar de Kolkstraat direct voorbij de Kolkschool aan de Bornerbroeksestraat 19.

Haarhuis mode (Lucia)
Bornerbroeksestraat. Links op de voorgrond is een modewinkel gevestigd, met op de gevel de naam Haarhuis. Rechts staat Lucia vermeld.

De Vier Jaargetijden
Bornerbroeksestraat. Rechts ervan zit de winkel De Vier Jaargetijden.

Freek Broekhuis
Bornerbroeksestraat. In het pand daar rechts van is Freek Broekhuis gevestigd met zijn meubelzaak aan de Bornerbroeksestraat 28. Oorspronkelijk had hij zijn meubelzaak aan de Adastraat 41. Later werd deze locatie het magazijn met opslag. Daar heeft ook destijds een fikse brand gewoed. Hiervan zijn tevens foto's voorhanden.

Bornerbroeksestraat 28
Op deze locatie heeft o.a. garage J. Boessenkool, de Hubo en een zonwering en Inbrenghal gezeten.

Kees de Putter
Bornerbroeksestraat. Aan de rechterzijde, midden in de splitsing naar de Kolkstraat, zat voorheen het FINA-tankstation van Kees de Putter in de jaren zeventig. Het tankstation is inmiddels verdwenen.

Kroeskop Schilders
Bornerbroeksestraat. Rechts op de achtergrond op de andere hoek van de Kolkstraat is de reclamebelettering van het familiebedrijf Kroeskop Schilders nog te zien.

Kolkschool
Bornerbroeksestraat. Rechts van ons, buiten beeld, staat de Kolkschool aan de Bornerbroeksestraat 19, op de hoek van de Kolkstraat.
Fysieke bijzonderheid: Zwart Wit
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Bornerbroeksestraat 19
Almelo, Bornerbroeksestraat 28
Almelo, Kolkstraat
Identifier:NL-AmlHA_500_12_322
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.