image/svg+xml

Doortrekking Burgemeester Raveslootsingel

Doortrekking Burgemeester Raveslootsingel

Omschrijving:Spoorwegovergang Nieuwstraat-Zuiderstraat
Burgemeester Raveslootsingel. De doortrekking langs het spoor van de Burgemeester Raveslootsingel, vanaf het Stationsplein richting de spoorwegovergang op de voorgrond bij de Nieuwstraat-Zuiderstraat is in volle gang. Het betreft het doortrektraject vanaf de Poulinkstraat bij het oude belastingkantoor naar de Zuiderstraat. Later in de tijd zou het resterende traject nog worden gerealiseerd, t.w. het gedeelte tussen de Zuiderstraat en de Violierstraat en Schoolstraat.

Appartementencomplex De Wingerd
Wingerd.Bouw. Op de achtergrond vindt de nieuwbouw plaats van het seniorencomplex De Wingerd aan de Wingerd, aan deze kant grenzend aan de Burgemeester Raveslootsingel. De Kleine Wingerd zou er later op de hoek met de Zuiderstraat nog voor gebouwd worden.

Appartementencomplex Swanehof
Swanehof. In het verlengde van De Wingerd, iets dichter aan de straat en tussen het belastingkantoor op de achtergrond, wordt het andere appartementencomplex Swanehof aan de Swanehof nog gebouwd, grenzend aan de Poulinkstraat bij het oude belastingkantoor. Ook dit complex grenst straks aan deze kant aan de Burgemeester Raveslootsingel.
Fysieke bijzonderheid: Zwart Wit
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Ambtstraat
Almelo, Burgemeester Raveslootsingel
Almelo, Nieuwstraat
Almelo, Zuiderstraat
Identifier:NL-AmlHA_500_03_085
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.