image/svg+xml

paasmaandag 2-4-1923

paasmaandag 2-4-1923

Omschrijving:Paasmaandag 2-4-1923
Foto gemaakt ter gelegenheid van het aanbieden van het eerste vaandel door mej. M. van de Kolk op het erf van de familie M.H. van de Kolk. Enige tijd daarvoor had Excelsior daar een serenade gebracht ivm het 25 jarig huwelijk van de familie en als dank daarvoor is het vaandel vervaardigd. Dit is de oudste foto van Excelsior. Juffrouw van de Kolk is hiervoor bedankt door haar als erelid te benoemen en tevens is de gelegenheid aangegrepen om met de hele vereniging op de foto te gaan op het erf ter plaatse.
Helaas is van deze foto alleen nog een dia bewaard gebleven en geen originele afdruk. De namen zijn ontleed van het klankbeeld (geluidsopname) wat gemaakt is tbv het 60 jarig bestaan in 1980.
Personen:1e rij vlnr. Gerrit de Haan, Marten van de Berg, Albert de Vries, 2e rij vlnr. Albert Zonnenberg, Dries van Dijk, H.Schrijver(dirigent) Gerrit Eikelboom, Nol Zonnenberg, 3e rij vlnr.Berend Schutte, Gerrit van Dijk Jz., Wessel Bosch, Albert stoel willemzoon, Gerrit van de Put, Herman Verweij(Hein), Hendrik Bosch., 4e rij vlnr. Jan Veldhoen, Teunis Gelderman, Albert Stoel Gerritzoon, Hendrik Boeveman, Harm Barneveld, Klaas van Dijk
Datum:1923-04-02
Datum onzeker:Nee
Uitgever:Muziekvereniging Excelsior Westenholte
Bestandstype:Foto
Identifier:NL_ZlEXCELSIOR_F00216
Collectie:Beeldbank Muziekvereniging Excelsior

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.