image/svg+xml

Woningen Bornsestraat

Woningen Bornsestraat

Omschrijving:Bornsestraat. De Bornsestraat met links de afslag naar de Deldensestraat. Rechtdoor gaat het richting de voormalige Oude Veemarkt.

Hotel-café Stad Munster
Bornsestraat. Het witte pand rechts van de straat is het voormalige hotel-café Stad Munster. Direct na dit blok is de afslag rechts naar de Windslaan.

Winkeliers Bornsestraat
HBH
Bornsestraat. De woning links op de voorgrond aan de Bornsestraat 161, op de hoek van de Deldensestraat staat er inmiddels niet meer. Op deze plaats is een nieuw pand gebouwd, waarna in 1983 de HBH, hout, bouw en hobby erin kwam van de heer Stegeman. Later sloot de eigenaar zich aan bij Houtbouw, dat later in de tijd Hubo werd. Na de periode van de Hubo ging de heer Stegeman onder eigen naam verder, t.w. Stegeman DHZ, een sleutelservice, werkplaats, hout- en plaatmateriaal.

Schipbeekschool
Schipbeekstraat. Het donkere langwerpige gebouw op de achtergrond is de voormalige Schipbeekschool aan de Schipbeekstraat, op de hoek van de Bornsestraat, dat ten tijde van de foto betrokken zou worden als het vakbondskantoor NVV, of al is.

Watertoren Reggestraat
Reggestraat. Rechts op de achtergrond is de watertoren aan de Reggestraat 7 nog te zien.
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Bornsestraat 161
Almelo, Deldensestraat
Almelo, Windslaan
Identifier:NL-AmlHA_600_10_079
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.