MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel

Cultuur en streektaal

Groep

Op deze pagina zijn biografieën over schrijvers en bands uit Overijssel te vinden. Veel van deze schrijvers, bands en toneelgroepen schrijven (deels) in één van de streektalen van Overijssel. 

Verzameling van biografieën over schrijvers, bands en toneelgroepen uit de gehele provincie Overijssel, opgesteld door vrijwilligers van de IJsselacademie te Zwolle. Afhankelijk van de beschikbare informatie die gebruikt is om de biografieën op te stellen, bevatten deze beknopte informatie over de levensloop van de auteurs en wat zij zoal geschreven hebben. Ditzelfde geldt voor de bands en toneelgroepen die op deze pagina genoemd worden.

 

Hebt u vragen en / of opmerkingen over de informatie op deze pagina of hebt u toevoegingen, dan kunt u deze mailen naar het aangegeven e-mailadres in de beschrijving van de groep. Ook als u nog personen kent van wie u weet dat zij zich bezighouden met de streektaal, kunt u mailen naar het e-mail adres hieronder. Wij stellen uw bijdrage altijd op prijs. 

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Cultuur en streektaal

Cultuur en streektaal