MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Beeldbank Heemkundevereniging Borne

Beeldbank Heemkundevereniging Borne
CollectieBeeldbank Heemkundevereniging Borne
CollectietypeAfbeelding
BeschrijvingsvormIndex
CollectiesoortFoto
Collectiethema
Bron
CollectieinformatieIn deze beeldbank vindt u de door het HIP geditaliseerde foto's en dia's. De afbeeldingen zijn gemaakt in Borne, Hertme en Zenderen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nog aanwezige ,niet gedigitaliseerde, foto's en dia's in het archief. Ook nieuw aangeboden materiaal wordt gedigitaliseerd en gepubliceerd.
Creative commons licentie
Gerelateerde bron
Collectieicoon
DisclaimerVan veel historisch (beeld-) materiaal zijn de rechthebbenden niet meer te achterhalen. De Heemkundevereniging Borne heeft alles gedaan wat redelijkerwijs kan worden geëist om de rechten van de auteursrechthebbende op de beelden te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog wenden tot de Heemkundevereniging Borne. Graag nemen wij alsnog de bronvermelding over. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk (beeld-) materiaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.
Digitaliseren Embed
Digitaliseren
Embed