image/svg+xml

Winkeliers Bornerbroeksestraat

Winkeliers Bornerbroeksestraat

Omschrijving:Fina tankstation Kees de Putter
Bornerbroeksestraat. De Bornerbroeksestraat in de jaren zeventig, met rechts de afslag naar de Kolkstraat direct voorbij de Kolkschool aan de Bornerbroeksestraat 19. Aan de rechterzijde, midden in de splitsing naar de Kolkstraat, zat het FINA-tankstation van Kees de Putter. De latere vestiging onder de naam Autobedrijf de Putter was aan de Bornerbroeksestraat 254, met het dealerschap van Mini-Austin-Morris en MG.

Kroeskop Schilders
Bornerbroeksestraat. Onder het witte afdak van het tankstation is nog te zien, dat aan de Bornerbroeksestraat, op de andere hoek van de Kolkstraat familiebedrijf Kroeskop Schilders zat.

HUBO
Veenstra doe het zelf centrum Almelo
Bornerbroeksestraat. Links, tegenover de Kolkstraat met het iets uitstekende pand bij de linker fietser, zat de HUBO aan de Bornerbroeksestraat 28a. Het is tevens een verkoophal van gebruikte goederen geweest. Tegenwoordig is hier de Erotheek gevestigd.

A. Woerdman bv
Bornerbroeksestraat. Rechts van de HUBO zat A. Woerdman bv, verf behang en autolakken, aan de Bornerbroeksestraat 30. Het bedrijf had meerdere filialen.

Freek Broekhuis
Bornerbroeksestraat. In het pand ervoor zat de meubelzaak van Freek Broekhuis aan de Bornerbroeksestraat 28.

Den Olden Eek bv
Bornerbroeksestraat. In de jaren zeventig heeft aan de Bornerbroeksestraat 24 (1975) Den Olden Eek bv gezeten, een meubelbedrijf dat massief eiken meubelen verkocht.
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:A. Moelard
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Bornerbroeksestraat 28a
Almelo, Bornerbroeksestraat 19
Almelo, Bornerbroeksestraat 24
Almelo, Bornerbroeksestraat 28
Almelo, Bornerbroeksestraat 30
Almelo, Kolkstraat
Identifier:NL-AmlHA_951_09_067
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.