image/svg+xml

Panorama Kloosterhofflat

Panorama Kloosterhofflat

Omschrijving:Busstation De Werf
Kloosterhofpad. Panorama. Busstation. Het busstation de Werf, Aan de achterzijde van C&A aan het Marktplein 51, rechtsonder in beeld.

AMRO Bank
De Werf. Links, met het rode logo voor de deur, staat het nieuwe kantoor van de AMRO Bank aan De Werf 2, veel later de Rosa Luxemburgstraat 2, op de hoek van het Baken.

Hatéma, gordijnen
Haven Noordzijde. Links van de bank bevindt zich Hatéma, gordijnen aan het begin van de Haven Noordzijde, op de hoek van het Baken. Op deze plek op de hoek zou later de nieuwe bibliotheek worden gebouwd aan het Baken 3.

Ter Horst Woondekor
Haven Noordzijde. Naast Hatéma, echter buiten beeld, alleen het dak is zichtbaar, is Ter Horst Woondekor aan de Haven Noordzijde 19 gevestigd.

Appartementencomplex Hagenstraat
Hagenstraat. Op de open plek rechts naast de AMRO Bank zal nog een appartementencomplex gebouwd worden aan de Hagenstraat, dat aan deze kant zal grenzen aan de Werf.

Parkeergarage StadsBaken P9
Stadhuisplein. Achter de voornoemde open plek is inmiddels de nieuwe parkeergarage tot stand gekomen aan het Stadhuisplein 2, op de hoek van de Hagenstraat.

Rabobank
Marktplein. Rechts op de voorgrond staat het nieuwe kantoor van de Rabobank aan het Marktplein 33, op de hoek van de Hagenstraat.
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:A. Moelard
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Werf 2
Almelo, Hagenstraat
Almelo, Haven Noordzijde 19
Almelo, Het Baken
Almelo, Kloosterhofpad
Almelo, Marktplein 33
Almelo, Marktplein 51
Identifier:NL-AmlHA_951_03_023
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.