image/svg+xml

Panorama belastingkantoor

Panorama belastingkantoor

Omschrijving:Verkeerstunnel Wierdensestraat
Wierdensestraat. Panorama. De gerealiseerde verkeerstunnel aan de Wierdensestraat, met aan deze kant van het spoor de Burgemeester Raveslootsingel en aan de andere kant de Nieuwe Sligtestraat, die beide parallel aan het spoor lopen. Het zicht is vanaf het belastingkantoor aan de Burgemeester Raveslootsingel, op de hoek van de Poulinkstraat.

Arbeidsbureau
Bellavistastraat. Op de voorgrond staat aan de overkant van het spoor het arbeidsbureau aan de Bellavistastraat, op de hoek van de Nieuwe Sligtestraat.

Hoogstraten Verwarming
Bellavistastraat. Links van het arbeidsbureau is Hoogstraten Verwarming gevestigd met het kantoor. Het langwerpige pand van Hoogstraten er net boven grensde tevens aan de Nieuwe Sligtedwarsstraat., ter hoogte van de Almelose Aa.

Gereformeerde kerk
Vrijgemaakt
Bellavistastraat. Boven het voornoemde pand van Hoogstraten staat de gereformeerde kerk aan de Bellavistastraat 26, sinds 1971.

Woningen Aastraat
Aastraat. Links op de achtergrond, met de rode daken, staan de woningen aan de Aastraat, die aan het eind uitkomt in de Rohofstraat.

Yunus Emre Moskee
Bellavistastraat. Net boven het arbeidsbureau bevindt zich een grasveldje, waar voorheen oliehandel Lenters heeft gezeten aan de 2e Wierdensedwarsstraat en waar de Turkse moskee nog gebouwd moet worden aan de Bellavistastraat 30, op de hoek van de Wierdensestraat.
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Aantal: 1
Locaties:Wierdensestraat
Almelo, Bellavistastraat 26
Almelo, Bellavistastraat 30
Almelo, Burgemeester Raveslootsingel
Almelo, Nieuwe Sligtedwarsstraat
Almelo, Nieuwe Sligtestraat
Identifier:NL-AmlHA_950_20_003
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.