image/svg+xml

Verkeerstunnel Wierdensestraat

Verkeerstunnel Wierdensestraat

Omschrijving:Op- en afrit oost
Wierdensestraat. De ingang van de verkeerstunnel in de Wierdensestraat, met rechts op de voorgrond, gedeeltelijk buiten beeld, de op- en afrit van en naar de Westerstraat en links op de voorgrond die van de Wierdensestraat van en naar het station en de Werf.

Bondsspaarbank
Wierdensestraat. Rechts staat het nieuw gebouwde kantoor van de Bondsspaarbank aan de Wierdensestraat 22, op de hoek van de Boompjes. Later in de tijd werd dit de SNS Bank.

ING Bank
Wierdensestraat. Er schuin tegenover staat het kantoor van de ING Bank aan de Wierdensestraa 23, voorheen het kantoor van de Nederlandse Middenstandsbank (NMB Bank).

Born Kantoor / Kreatief
De Werf. Geheel links, in het lage zandkleurige pand met het groene reclamebord op het dak, is op dat moment Born Kantoor / Kreatief gevestigd aan de Werf, aan de achterzijde grenzend aan het oorspronkelijke Kloosterhofpad, uitkomend in de Wierdensestraat. Het was het voormalige VVV-kantoor vanaf de begin jaren zestig. Het pand werd later in de tijd afgebroken.

Wierdensestraat 27
Wierdensestraat. In het midden op de achtergrond staat het monumentale pand Wierdensestraat 25, Wierdensestraat 27, Kloosterhofpad 6.
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Werf
Almelo, Kloosterhofpad 6
Almelo, Westerstraat
Almelo, Wierdensestraat 22
Almelo, Wierdensestraat 23
Almelo, Wierdensestraat 25
Almelo, Wierdensestraat 27
Identifier:NL-AmlHA_950_15_021
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.