image/svg+xml

VVV-kantoor

VVV-kantoor

Omschrijving:De Werf. De heraanleg van de Werf vanaf de op- en afrit oost bij de ingang van de verkeerstunnel aan de Wierdensestraat richting de nieuwbouwprojecten ter hoogte van de Markt.

VVV-kantoor
De Werf. Aan de rechterzijde staat op het moment van de foto nog het voormalige, nog net niet afgebroken VVV-kantoor, dat aan de achterkant grensde aan het oorspronkelijke Kloosterhofpad, dat nu nog schuin voor het monumentale pand aan de Wierdensestraat 25 en de Wierdensestraat 27 langsloopt

Rabobank
Bouw
De Werf. Net achter het VVV-kantoor wordt de nieuwbouw gerealiseerd van de Rabobank aan de Werf 5, het kantoor dat op dat moment nog gevestigd was aan het Marktplein 33.

Restaurant De Boulevard
Klara Zetkinstraat. Rechts in het midden staat de bewaard gebleven schoorsteenpijp van Van Heek Scholco, dat tezamen met de portiersloge nog een onderdeel werd van restaurant De Boulevard, later KRETA-restaurant aan de Klara Zetkinstraat 2.

Assurantie- en Hypotheekkantoor Spijkerman
Haven Noordzijde. Het grote pand op de achtergrond aan de Haven Noordzijde 23, links van de pijp, is thans 2019 het Assurantie- en Hypotheekkantoor Spijkerman, een prachtig monumentaal pand, waar in de jaren zestig nog tandarts de Greef in heeft gezeten. In de jaren tachtig had tandarts Hollema er een praktijk.
Periode:1/1/1990-1/1/1991
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:Foto Bert Klifman
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Werf
Almelo, Haven Noordzijde 23
Almelo, Kloosterhofpad
Almelo, Wierdensestraat
Identifier:NL-AmlHA_600_73_223
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.