image/svg+xml

Winkeliers Oude Markt

Winkeliers Oude Markt

Omschrijving:Winkelcentrum de Galerij
Bouw
Oude Markt. Voorbereidende graafwerkzaamheden vinden plaats aan de binnenkort definitief afgesloten Oude Markt tussen o.a. Duthler mode Oude Markt 2, de HEMA Oude Markt 4 en V&D aan de Oude Markt 1. Op deze plek zal een nieuw overdekt winkelcentrum De Galerij worden gebouwd.

Shopperhal Versland
Bouw
Centrumplein. Direct voor Duthler, links buiten beeld, komt shopperhal Versland aan het gedeelte van het Marktplein, op de hoek van het begin van de Wierdensestraat, dat nog herbenoemd zal worden in het Centrumplein.

McDonald's
Bouw
Waagplein. Direct rechts, aan de zijkant van V&D, komt fastfoodrestaurant McDonald's aan het Waagplein 1.

Minit Colours
Oude Markt. Rechts, inpandig van V&D, links van de zij-ingang, zit Minit Colors. Dit bedrijf is in de jaren 1994/1995 overgenomen door Super Photo uit Breukelen. De winkel zou na de voltooiing van het nieuwe winkelcentrum in 1990 verplaatst worden naar de ruimte aan de Koornmarkt, rechts van de ingang van de Galerij aan de Koornmarkt, met de franchisewinkel Socks & Socky er nog tussen.

Restaurant Mediterrané
Oude Markt. Aan de linkerzijde, Direct rechts van Duthler mode, met de Brand Bier-reclame op de begane grond, is het verticale reclamebord bij de ingang van restaurant Mediterrané nog te zien, dat op de eerste etage gevestigd is. Het exclusieve restaurant zou helaas geen lang leven beschoren zijn.

ABN Bank
Wierdensestraat. Het zicht is vanaf de Algemene Bank Nederland nv (ABN Bank) aan het begin van de Wierdensestraat 2, op de hoek van de Waag.
Periode:1/1/1988-1/1/1989
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:Foto Bert Klifman
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Galerij
Almelo, De Waag
Almelo, Marktplein
Almelo, Oude Markt 1
Almelo, Oude Markt 2
Almelo, Oude Markt 3
Almelo, Wierdensestraat 2
Identifier:NL-AmlHA_600_68_054
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.