image/svg+xml

Voormalig ABTB-kantoorgebouw

Voormalig ABTB-kantoorgebouw

Omschrijving:Haven Noordzijde. Het zicht is vanaf de Haven Zuidzijde op het voormalige witte kantoorgebouw van de ABTB aan De Grenzen 2, op de hoek van de Haven Noordzijde.

GIBO Groep
De Grenzen. Thans 2019 is op deze locatie gevestigd Flynth, adviseurs en accountants. Voorheen was de naam Gibo Groep, accountants en adviseurs. Daarvoor was hier Hoes, de Twentse makelaars gevestigd.

ABTB-winkel
De Grenzen. Rechts van dit pand zit de agrarische winkel van de ABTB aan de Grenzen 4. Was van oudsher de bediening voornamelijk gericht op agrarische klanten, inmiddels is deze onder de naam Welkoop hoofdzakelijk gericht op consumenten.

Jachthaven Almelo Centrum
Direct links van het witte kantoorgebouw bevindt zich thans 2019 de Jachthaven Almelo Centrum aan de Haven Noordzijde 67.

Dimence
Haven Noordzijde. Geheel rechts, aan de Haven Noordzijde 45, op de hoek van de Grenzen, staat thans 2019 een geheel nieuw pand van de Dimence Groep Westerdok. In dat pand is Dimence, geestelijke gezondheidszorg (ggz) gevestigd.

Koninklijke Nijverdal-Ten Cate nv
Fabriekscomplex Indië
Watertoren Indië
Haven Noordzijde. Op de achtergrond is nog de watertoren van het Indië-complex van de Koninklijke Nijverdal-Ten Cate nv aan de Haven Noordzijde te zien.
Periode:1/1/1991-1/1/1992
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:Foto Bert Klifman
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Grenzen 2
Almelo, De Grenzen 4
Almelo, Haven Noordzijde 45
Almelo, Haven Noordzijde 67
Almelo, Haven Zuidzijde
Identifier:NL-AmlHA_600_66_070
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.