image/svg+xml

Markt

Markt

Omschrijving:Bloemenshop van der Schaaf
Marktplein. Het Marktplein ter hoogte van de ingang van de Passage Grotestraat-Hagengracht, links net buiten beeld. Rechts op de hoek van die ingang zit bloemenshop van der Schaaf.

J.F. Company bv
Marktplein. Ernaast zit JF Company bv aan het Marktplein 15.

Kijkshop
Marktplein. Rechts ervan in de hoek zit de Kijkshop aan het Marktplein 7, een onderdeel van het rechts ervan rond gebouwde pand op de voorgrond, t.w. een gecombineerd winkel- en appartementencomplex aan het Marktplein 7.

Picobello Jeans
Marktplein. Rechts buiten beeld heeft Picobello Jeans in het winkel- en appartementencomplex aan het Marktplein 7, na de brand op deze locatie, weer een plek verkregen. Voorheen hebben ze ook aan de Passage Grotestraat-Hagengracht gezeten. Ook zit er volgens de foto een schoenreparatie-en sleutelduplicatiewinkel in, te zien achter de blauwe container. Na het vertrek van de Kijkshop en Picobello heeft op de totale begane grondlocatie webwinkel Neckermann.com gezeten, die echter in 2016 failliet ging. Thans 2020 zit op de locatie Marktplein 7 de Action, die eerder aan de Hagenborgh gevestigd was.

Megapool
Oude Markt. Rechts van dit pand, echter buiten beeld, is de Megapool gevestigd in het voormalige Gétespand aan de Oude Markt 2, op de hoek van het Marktplein.
Periode:1/1/1992-1/1/1993
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:Foto Bert Klifman
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Grotestraat 75
Almelo, Marktplein 7
Almelo, Marktplein 15
Almelo, Oude Markt 2
Almelo, Passage
Identifier:NL-AmlHA_600_50_064
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.