image/svg+xml

Wijk 10 Binnenstad

Wijk 10 Binnenstad

Omschrijving:Parkeergarage StadsBaken P9
Luchtfoto. Binnenstad. Stadhuisplein. Parkeergarage Stadsbaken P9 aan het Stadhuisplein 2, op de hoek van de Hagenstraat, met bovenliggende appartementen.

AMRO Bank
De Werf. Rechts op de voorgrond staat het nieuw gebouwde kantoor aan de Werf 2, op de hoek van de Bakenstraat. Voorheen was het hoofdkantoor gevestigd aan de Wierdensestraat 12.

Rabobank
Marktplein. Rechts van de parkeergarage en boven de AMRO Bank staat het kantoor van de Rabobank aan het Marktplein 33, op de hoek van de Hagenstraat.

Winkeliers de Werf
De Werf. Direct rechts van de Rabobank is een duidelijk overzicht van de overkapping van de diverse winkeliers aan de Werf.

C&A
Marktplein Rechts ervan bevindt zich aangrenzend de winkel van C&A aan het Marktplein 51. Rechts van C&A en links van de Kloosterhofflat zouden ook nog winkels gebouwd worden.

Kermis
Marktplein. Net boven C&A aan het Marktplein wordt een kermis opgebouwd, of afgebroken.

Hout- en hobbycentrum van de Vegte
Hagengracht. Linksboven, op de hoek van de Jan Muldersgang, zit in het donkere pand met de zwartkleurige luiken het hout- en hobbycentrum van de Vegte aan de Hagengracht 11.

Bioscoop Cinema Palace
Grotestraat. De hoge aanbouw, iets verder naar rechts, is de achterzijde van bioscoop Cinema Palace aan de Grotestraat 65.
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Auteur:Historische kring
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Werf 2
Almelo, Hagengracht 11
Almelo, Hagenstraat
Almelo, Het Baken
Almelo, Jan Muldersgang
Almelo, Marktplein 33
Almelo, Marktplein 51
Identifier:NL-AmlHA_530_01_367
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.