image/svg+xml

Panorama begin Haven Noordzijde

Panorama begin Haven Noordzijde

Omschrijving:Appartementencomplex Klara Zetkinstraat
Haven Noordzijde. Panorama. Overzicht vanaf de appartementen aan de Klara Zetkinstraat richting de Egbert Gorterstraat en Brugstraat.

Restaurant de Boulevard
Klara Zetkinstraat. Links onderin is de vijver rondom het restaurant De Boulevard, later KRETA-restaurant aan de Klara Zetkinstraat 2 aangelegd.

Appartementencomplex de Havenveste
Joke Smitstraat. Voorbij de plas staat het appartementencomplex de Havenveste aan de Joke Smitstraat, aan deze kant grenzend aan het Marie Mensingpad

Verdiept parkeren
Parkeerkuil. Achter het appartementencomplex is de parkeerplaats te zien, die inmiddels omgebouwd is tot een parkeerkuil tussen de Haven Noordzijde en de Haven Zuidzijde.

Carpet-Land en de Praxis
Haven Zuidzijde. Links daarvan, aan de Haven Zuidzijde, op de hoek van de Egbert Gorterstraat, zitten Carpet-Land en de Praxis.

Bibliotheek Almelo
Bouw
Haven Noordzijde. Rechts op de voorgrond aan het begin van de Haven Noordzijde, met het bord, bevindt zich de bouwput van de bibliotheek Almelo aan Het Baken 3, op de hoek van de Haven Noordzijde. Op deze locatie heeft voor de bouw nog Hatéma, gordijnen gezeten, die daarna verhuisd is naar een locatie verderop aan de Haven Noordzijde, ter hoogte van de Brugstraat.

Ter Horst Woondekor
Haven Noordzijde. Links van de bibliotheek zit ter Horst Woondekor aan de Haven Noordzijde 19.

ABN AMRO Bank
Rosa Luxemburgstraat. Geheel rechts, hier echter buiten beeld, aan de Rosa Luxemburgstraat 2, op de hoek van het Baken, is het kantoor van de ABN AMRO Bank gevestigd, daarvoor de AMRO Bank.
Periode:1/4/1993
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Haven Noordzijde 19
Almelo, Haven Zuidzijde
Almelo, Het Baken 3
Almelo, Joke Smitstraat
Almelo, Klara Zetkinstraat 2
Almelo, Mensingpad, Marie
Almelo, Rosa Luxemburgstraat 2
Identifier:NL-AmlHA_435_03_181
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.