image/svg+xml

Nieuwbouw Albert Heijn, parkeergarage, Havenpassage

Nieuwbouw Albert Heijn, parkeergarage, Havenpassage

Omschrijving:Winkelcentrum de Havenpassage
De Werf. Sanering van het gebied rond het busstation De Werf, ter hoogte van de achterkant van C&A aan het Marktplein 51, ten behoeve van o.a. de bouw van het nieuwe winkelcentrum de Havenpassage. Deze zal achter het pand van C&A langslopen en krijgt een ingang aan het Marktplein, aan de zijkant van C&A en eentje aan de Werf, het gedeelte dat later nog herbenoemd werd in de Rosa Luxemburgstraat. Het zicht is ongeveer vanaf de nog aan te leggen Klara Zetkinstraat op deze tijdelijke parkeerplaats.

Parkeergarage Havenpassage 1
Havenpassage. Nog voor het winkelcentrum komt op de geëgaliseerde keldervloer de nieuwe kelder van parkeergarage Havenpassage, inclusief een bovenliggend dakterras-garagedeel.

Albert Heijn
Rosa Luxemburgstraat. Tussen de voornoemde verdiepingen in wordt het nieuwe filiaal op de begane grond gebouwd aan de Rosa Luxemburgstraat 1.

Rabobank
Marktplein. Links van C&A staat het pand van de Rabobank aan het Marktplein 33, op de hoek van de van de Hagenstraat, met de blauwe panelen.

Kloosterhofflat
Kloosterhofpad. Geheel rechts, hier net buiten beeld, staat de Kloosterhofflat aan het Kloosterhofpad.

AMRO Bank
De Werf. Geheel links staat het kantoor van de AMRO Bank aan de Werf 2, op de hoek van het Baken (later werd dit de Rosa Luxemburgstraat 2).
Periode:1/10/1990
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Bakenstraat
Almelo, De Werf 2
Almelo, Havenpassage 1
Almelo, Marktplein 33
Almelo, Marktplein 51
Almelo, Rosa Luxemburgstraat 1
Identifier:NL-AmlHA_435_03_144
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.