image/svg+xml

C&A

C&A

Omschrijving:Integratie in winkelcentrum de Havenpassage
Marktplein. Het zicht is vanaf een etage van de Kloosterhofflat op de omheining op het dak van het pand van C&A aan het Marktplein 51, dat verwijderd zou worden. Het zicht is hier op de voorgrond op de linker zijkant van het pand, vanaf het Marktplein gezien. Het inmiddels opgeheven busstation de Werf, links van ons buiten beeld, werd verplaatst naar de Wierdensestraat.

Winkelcentrum de Havenpassage
De Havenpassage. Tussen het pand van C&A en de Kloosterhofflat, waar de winkels aan de Werf inmiddels zijn afgebroken, wordt vanaf het Marktplein een ingang gecreëerd voor het nieuwe winkelcentrum de Havenpassage, dat achter het pand van C&A langs gaat lopen richting het gedeelte van de Werf, dat later nog herbenoemd zou worden in de Rosa Luxemburgstraat. Hier komt tevens de tweede ingang van dit winkelcentrum. C&A zelf blijft een achteringang houden via een integratie van de bestaande achteringang in het nieuwe winkelcentrum.

Rabobank
Marktplein. Op de achtergrond, met de blauwe panelen, staat het kantoor van de Rabobank aan het Marktplein 33, op de hoek van de Hagenstraat. De bank zou gaan verhuizen naar de nieuwbouw aan de Werf 5.

Parkeergarage StadsBaken P9
Stadhuisplein. Achter de Rabobank bevindt zich de parkeergarage StadsBaken P9 aan het Stadhuisplein 2, op de hoek van de Hagenstraat.
Trefwoord:Stadsvernieuwing;
Periode:14/3/1991
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Kloosterhofpad
Almelo, Marktplein 33
Almelo, Marktplein 51
Identifier:NL-AmlHA_315_01_268
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.