image/svg+xml

Markt

Markt

Omschrijving:Afbraak winkels de Werf
Marktplein. Rechts van C&A aan het Marktplein 51 en links van de Rabobank aan het Marktplein 33, met de blauwe panelen, worden de lage winkels, die aan de achterkant grenzen aan de Werf, allemaal afgebroken. Hetzelfde geldt voor de winkeltjes links buiten beeld, tussen C&A en de Kloosterhofflat in, waar de nieuwe ingang van winkelcentrum de Havenpassage gerealiseerd zal gaan worden, die achter C&A langs weer uit zal komen aan de Rosa Luxemburgstraat.

Winkeliers Rosa Luxemburgstraat
Rosa Luxemburgstraat. Aan het gedeelte van de Werf tussen het Marktplein en het Baken, dat nog herbenoemd zou worden in de Rosa Luxemburgstraat, zullen aan de linkerkant van deze straat, aan de zijkant van C&A, nieuwe winkels worden gebouwd.

Schoenmakerij Flink
Rosa Luxemburgstraat. De voorste, aan deze kant nog te bouwen winkel direct aan het Marktplein, op de hoek van de Rosa Luxemburgstraat, zal bestemd zijn voor Schoenmakerij Flink aan de Rosa Luxemburgstraat 19 en wordt tegen de zijmuur van C&A aangebouwd. Zijn oude winkel staat verderop naar achteren aan de Werf.

Croco's Place
Marktplein. Geheel rechts, echter buiten beeld, aan het Marktplein 29-31, op de hoek van de Hagenstraat, staat het pand van Croco's Place aan het Marktplein 29-31.
Trefwoord:Stadsvernieuwing;
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Aantal: 1
Locaties:Almelo, De Werf
Almelo, Hagenstraat
Almelo, Marktplein 29-31
Almelo, Marktplein 29
Almelo, Marktplein 31
Almelo, Marktplein 33
Almelo, Rosa Luxemburgstraat 19
Identifier:NL-AmlHA_315_01_124
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.