image/svg+xml

Wijk 11 De Riet

Wijk 11 De Riet

Omschrijving:Spoorlijn Almelo-Hengelo
Luchtfoto. De Riet. Het zicht is rechts van de spoorlijn op de wijk De Riet.

Spoorwegovergang Schoolstraat-Violierstraat
Woonzorgcentrum de Koppel
Brouwerijstraat. Links, in de binnenbocht van de spoorlijn ter hoogte van de spoorwegovergang in de Violierstraat en de Schoolstraat, staat woonzorgcentrum de Koppel aan de Brouwerijstraat, rechts grenzend aan de Violierstraat en links ervan aan de Bornerbroeksestraat.

Station Almelo de Riet
Spoorwegovergang Rietstraat
Anemoonstraat. Rechts onderin, bij de spoorwegovergang in de Rietstraat, staat station Almelo de Riet aan de Anemoonstraat 5, op de hoek van de Rietstraat.

Louise van Haaftenplantsoen
Anjelierstraat. De bebossing rechts van het spoor is het Louise van Haaftenplantsoen aan het Speenkruidpad 2, o.a tevens grenzend aan de Anjelierstraat.

Wijk 16 Ossenkoppelerhoek
Luchtfoto. Ossenkoppelerhoek. Links van het spoor bevindt zich de wijk Ossenkoppelerhoek. De rondlopende straat met de bosschage links op de voorgrond, waar diverse straten in uitkomen, is de Joost van den Vondelstraat.

Wijk 15 Nieuwstraat Kwartier
Ook links van het spoor, maar boven de Ossenkoppelerhoek, bevindt zich het Nieuwstraat Kwartier en bevindt zich boven de Schoolstraat.

Wijk 10 Binnenstad
Spoorwegovergang Nieuwstraat-Zuiderstraat
Luchtfoto. Binnenstad. Vanaf de spoorwegovergang in de Zuiderstraat, net iets boven het midden en ter hoogte van het lichtgekleurde appartementencomplex de Wingerd aan de Wingerd, bij de Zuiderstraat begint rechts van het spoor de wijk Binnenstad.
Fysieke bijzonderheid: Kleur
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Anjelierstraat
Almelo, Rietstraat
Almelo, Speenkruidpad 2
Almelo, Zuiderstraat
Identifier:NL-AmlHA_303_06_124
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.