image/svg+xml

Wijk 14 Wierdense Hoek

Wijk 14 Wierdense Hoek

Omschrijving:Spoorlijn
Luchtfoto. Wierdense Hoek. Het zicht is op de punt van de Wierdense Hoek, rechts ingesloten door het Nieuwstraatkwartier aan de rechterzijde van de Almelose Aa en bovenaan de foto door de spoorlijn, links bovenin in het midden naar rechts toe.

Beeklustpark
De rechthoekige bebossing rechts in het midden, met links een bobbel, is het beeklustpark aan de Jan Wiegerslaan 23.

Stadsboerderij Beeklust (kinderboerderij)
Ledeboerslaan. Aan de bovenkant van dit oort bevindt zich de Stadsboerderij Beeklust (kinderboerderij) aan de Ledeboerslaan 3.

Mixed Hockey Club Almelo
Willem de Clercqstraat. Links ervan naar boven bevindt zich het sportterrein van de Mixed Hockey Club Almelo aan de Willem de Clercqstraat 97, dat grenst aan de gemeentelijke begraafplaats 't Groenedael (v/h Algemene begraafplaats). Vanaf het Beeklustpark loopt in een slinger recht naar beneden de Nieuwe Gravenweg, die in rechts onderin uit beeld verdwijnt. Links van dit Beeklustpark loopt er nog een weg, t.w. de Oude Wierdenseweg, die flauw links schuin weg loopt naar beneden en links in beeld, aan de onderkant, uit beeld verdwijnt.

Landgoed Bellinckhof
Wierdensestraat. Op de achtergrond links, net achter alle bebossing, loopt de Wierdensestraat langs, naar boven. De bebossing geheel links in het midden is het landgoed Bellinckhof aan de Wierdensestraat 208.
Trefwoord:Luchtfoto
Fysieke bijzonderheid: Zwart Wit
Aantal: 1
Locaties:Almelo, Jan Wiegerslaan 23
Almelo, Nieuwe Gravenweg
Almelo, Oude Wierdenseweg
Almelo, Wierdensestraat
Almelo, Willem de Clercqstraat 97
Identifier:NL-AmlHA_255_10_017
Collectie:Beeldbank Gemeentearchief Almelo

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.