image/svg+xml

Detail Beeldbank HCO

Detail Beeldbank HCO

Omschrijving:Affiche dat een Jazz Jam-sessie presenteerde op 20 april 2004 in café, de Hete Brij. Locatie: Nieuwe Markt 9 in Zwolle. De volgende muzikanten speelden: Tibor Elferink op saxofoon, Constantijn van der Heijden op bas, Etienne Nillesen op drums en Stelios Paraskevas op gitaar.
Saxofonist Tibor Elferink (13 oktober 1975) studeerde na het behalen van zijn meestertitel aan de Universiteit van Groningen aan het Conservatorium in Zwolle, waar hij in 2004 afstudeerde bij docenten Rolf Delfos (o.a. the Houdini's, Gino Vannelli, Artvark) en Allard Buwalda (o.a. Paul de Leeuw, Marco Borsato). Later had hij les van o.m. Don Braden, Jasper Blom en Ferdinand Povel.
Drummer Etienne Nillesen is een creatieve en actieve stem in de Europese geimproviseerde muziek scene, zijn interesse gaat uit naar verschillende vormen van avontuurlijke muziek en heeft zodanig al over de hele wereld het podium gedeeld met internationale musici. Tevens doceert hij drums en improvisatie aan het ArtEZ conservatorium te Arnhem.
Trefwoord:Horeca, Jazz, Cafés, Cultuur, sport en recreatie;
Datum:2004
Datum onzeker:Nee
Bestandstype:Affiche
Rechten:Zichtbaar op studiezaal
Identifier:{DD3EDF90-4700-43C3-8A9E-3683C0AAF5C6}
Bron:Collectie Overijssel
Locaties:Zwolle, Nieuwe Markt 9
Collectie:Beeldbank Collectie Overijssel