image/svg+xml

Detail Beeldbank HCO

Detail Beeldbank HCO

Omschrijving:Affiche van Bibliotheek Zwolle dat ter gelegenheid van het 50 jaar bestaan het evenment Muziek in de bieb organiseerde. Data: 16 t/m 20 december in het jaar 2008. Er waren o.a. optredens van Troubadour Mare Rozen-Tak, Het gecomponeerde kleinkind van Hans Offringa en de pianist Jan Vayne, Roodvonk met Vroink, Fourtress en de platenbeurs Vinyl is back in de bieb.
Mare zingt met met gitaar of luit, bekende en minder bekende oude en nieuwe liedjes. Maar hij kan ook verrassen met een Middeleeuwse ballade of een prachtige Engelstalige hit. Een eigentijdse troubadour met liedjes over ondermeer mensen, liefde en passie en de natuur.
Als tweetalig auteur, media expert en whiskykenner heeft Hans Offringa een groot aantal boeken op zijn naam staan, waaronder drie romans, een serie non-fictieboeken met onderwerpen die lopen van golf tot champagne en onderzeeërs tot historische gebouwen. Het merendeel van zijn oeuvre bestaat uit een fors aantal boeken over whisky en talloze artikelen daarover in diverse publicaties over de hele wereld.
Vroink is is geen ongekend gegeven meer. … een swingende muziekgroep voor kinderen én hun ouders! Eén met sprankelende liedjes die ook verhalen zijn. Met herkenbare thema’s, zoals groeien, wiebelende konten, angsten en verliefdheid, over slijmerige wezens, heerlijk snoepen en een tandartsbezoek, over kleine pijntjes en groot plezier!
Trefwoord:Muziek, Bibliotheken, Evenementen, Muziekgezelschappen, Affiches, Cultuur, sport en recreatie;
Datum:2008
Datum onzeker:Nee
Bestandstype:Affiche
Auteur:[Vayne, Jan](Jan) Vayne;
Rechten:Zichtbaar op studiezaal
Identifier:{7E24497E-C347-4CC7-940C-D56D242DE83A}
Bron:Collectie Overijssel
Locaties:Zwolle, [geen straatnaam]
Collectie:Beeldbank Collectie Overijssel