image/svg+xml

Detail Beeldbank HCO

Detail Beeldbank HCO

Omschrijving:Affiche dat een Jazz Jam-sessie presenteerde op 8 juni 2004 in café de Hete Brij. Plaats: Nieuw Markt 9 in Zwolle. Aan deze jam deden mee: Tibor Elferink op saxofoon, Constantijn van der Heijden op bas, Etienne Nillesen en Stelios Parashevas op gitaar.
Saxofonist Tibor Elferink (13 oktober 1975) studeerde na het behalen van zijn meestertitel aan de Universiteit van Groningen aan het Conservatorium in Zwolle, waar hij in 2004 afstudeerde bij docenten Rolf Delfos (o.a. the Houdini's, Gino Vannelli, Artvark) en Allard Buwalda (o.a. Paul de Leeuw, Marco Borsato). Later had hij les van o.m. Don Braden, Jasper Blom en Ferdinand Povel.
Saxofonist Tibor Elferink (13 oktober 1975) studeerde na het behalen van zijn meestertitel aan de Universiteit van Groningen aan het Conservatorium in Zwolle, waar hij in 2004 afstudeerde bij docenten Rolf Delfos (o.a. the Houdini's, Gino Vannelli, Artvark) en Allard Buwalda (o.a. Paul de Leeuw, Marco Borsato). Later had hij les van o.m. Don Braden, Jasper Blom en Ferdinand Povel. Naast zijn werk als musicus werkt Tibor met veel plezier als projectcoördinator aan het ArtEZ Conservatorium. In die hoedanigheid houdt hij zich bezig met het organiseren van concerten, masterclasses en studentenprojecten. Naast zijn werk als musicus werkt Tibor met veel plezier als projectcoördinator aan het ArtEZ Conservatorium. In die hoedanigheid houdt hij zich bezig met het organiseren van concerten, masterclasses en studentenprojecten.
Etienne Nillesen is een Duitse jazz drummer. Nillesen doceert jazz percussie en improvisatie aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem.
Trefwoord:Jazz, Cultuur, sport en recreatie;
Datum:2004
Datum onzeker:Nee
Bestandstype:Affiche
Auteur:[Studio Willemien Haagsma BNO]Studio Willemien Haagsma BNO
Rechten:Zichtbaar op studiezaal
Identifier:{0E7052C6-06FE-4265-91DE-072BDEE6FEBF}
Bron:Collectie Overijssel
Locaties:Zwolle, Nieuwe Markt 9
Collectie:Beeldbank Collectie Overijssel