De website is volledig vernieuwd zodat u nog beter kunt vinden wat u zoekt. De twee websites MijnStadMijnDorp en Onderzoekoverijssel zijn samengevoegd waardoor alle informatie en collecties nu op één plek te vinden zijn.

De website MijnStadMijnDorp.nl is volledig vernieuwd zodat u nog beter kunt vinden wat u zoekt! In 2020 bestaat het platform MijnStadMijnDorp 10 jaar. De hoogste tijd om het eens goed onder de loep te nemen en dit hebben we uitgebreid gedaan met een gebruikersonderzoek. De resultaten uit dit onderzoek zijn de basis voor de bouw van de nieuwe website, in zowel functionaliteiten als vormgeving.

Hierbij is een belangrijke wijziging doorgevoerd: OnderzoekOverijssel en MijnStadMijnDorp zijn samengevoegd tot één website. Dit maakt het nog makkelijker om snel te vinden wat u zoekt en zijn er nu naast foto’s, thema’s en verhalen nog meer bijzondere items te vinden zoals kranten, bidprenten, tijdschriften en Akten van de Burgerlijke Stand.

Begin november zijn er op MijnStadMijnDorp een aantal dingen veranderd:

  • Het zoeken en de presentatie van de zoekresultaten is anders geworden, omdat er nu door veel meer informatie gezocht kan worden. Veel interessante nieuwe items om door heen te bladeren;
  • De URL’s van de websites zijn gewijzigd. Voorheen was de groepsnaam bijvoorbeeld historischcentrumoverijssel.mijnstadmijndorp.nl. Dit is nu mijnstadmijndorp.nl/historischcentrumoverijssel geworden;
  • De informatie en vragen die op het oude forum stonden zijn niet meegenomen naar de nieuwe website. Heeft u dus in het verleden een vraag gesteld op het forum van MSMD, willen wij u vragen dit opnieuw te plaatsen;
  • De accounts van de oude MSMD zijn gemigreerd, maar de wachtwoorden niet. U kunt uw account herstellen door bij het inloggen op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken. U ontvangt vervolgens een mail met verdere instructies;

Werkt de website nog niet helemaal naar behoren? Probeer uw browsercache eens te legen. Dat kan via de instellingen van uw browser of door de toetsen ‘CTRL’ en ‘F5’ gelijktijdig in te drukken.

We wensen u veel plezier met het ontdekken van de vernieuwde website! Mocht u vragen of opmerkingen hebben, ontvangen wij deze graag via het forum of via info@mijnstadmijndorp.nl.